Shrek forever after

Såg den sista Shrek-filmen tillsammans med mor på bio, i 3d. Shreks trillingungar har fötts och de lever lyckliga var dag i träsket. Men Shrek börjar tröttna på tillvaron och saknar den gamla tiden, då han var ett fruktat träsktroll och inte hade ansvar för något än hans egen tillvaro. Rätt var det är dyker en möjlighet upp. Han kan få leva om en dag i sitt liv, vilken som helst. I utbyte måste han dock ge bort en av sina forna dagar. Det leder till oanade konsekvenser för Shrek och även Fiona, Åsnan och alla de andra.

Då detta är den fjärde filmen tycker jag det var rätt coolt ändå att morsan kunde se den som bara sett den första tidigare. Verkligen en passande film på det sättet. Allt Shrekigt från de tidigare filmerna finns med och man känner en trygghet i alla roande detaljer som lyfter filmen. Sedan har den en hel del höjdpunkter som är riktigt kul vare sig man sett de tidigare filmerna eller inte.

Shrek forever after är ett utmärkt avslut på Shrek-sagan och filmen är precis som de tidigare, en toppenfilm jag varmt rekommenderar. // Max Colliander
på Max Colliander bloggen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0