Clash of the Titans

VARNING SPOILER VARNING!

Är stolt över att inget girigt filmbolag tjänade pengar på denna titt. Såg den hos en vän som tankat den nämligen, toppenkvalité och filmad på svensk bio.

Filmen handlar om en snubbe som är halvt gud och halvt människa men växer upp med människor. Poff är bebisen typ 12 år och sen poff är han typ 20 år. Man lär känna hans mänskliga adoptivföräldrar men direkt efter så Poff dör dom och sedan Poff tar han plötsligt människornas sida i kampen mot Zeus och Hades, som samarbetar, WTF?

Om filmen har någon form av höjdpunkt så är det de gigantiska och häftiga skorpionerna som de rider på. De möter på Medusa och inte heller det känns spännande då man förstår vad som händer. Disneys Herkules känns bättre om man är intresserad av grekisk mytologi.

Som avslut kan tilläggas att denna film utöver redan nämna kritik då den är hoppig, osammanhängande, okänslig och nästan tråkig dessutom hör till den grupp filmer som jag tycker allra minst om. Clash of the Titans hamnar i samma hög som Proof of life och Waterworld även om dom filmerna har något fler ljuspunkter. Denna film är inte bra och jag är glad att jag inte betalade ett korvöre för att se den. Betyg, 1 av 5! // Max Colliander

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0