Alien: Resurrection

Den sista och fjärde filmen i Alien-serien. Sigourney Weaver spelar även här huvudrollen men kända skådespelare som Winona Ryder och Ron Perlman är också med.
 
På ett rymdskepp 200 år efter den tredje filmen klonas Ellen Ripley (Weaver) och man får även genom forskningen fram en Alien-queen. I hopp om att kunna använda monstrets egenskaper låter man de föröka sig under kontrollerade former men någonting går snett.
 
Under filmen får man följa några företagsfolk, Ripley och ett gäng smugglare som desperat försöker överleva och ta sig från rymdskeppet som dessutom är på väg mot jorden. Effekterna är riktigt snygga i jämförelse med den tredje filmen och skådespelarna på topp.
 
Det enda jag har att invända emot är bristen på något nytt. Hur många Alien-monster har inte dödats genom att sugas ut i rymden under de fyra filmerna liksom? Men Alien: Resurrection är en värdig avslutning på serien och får 4 av 5 i betyg. // Max Colliander

Kommentarer
Postat av: Madde

SPOILERVARNING:

Men hallå, du kan ju inte säga att den här filmen inte innehåller något nytt! Människo/alienhybriden då? Plus en asknäpp Ripley?

2012-08-08 @ 22:33:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0