Cockpit

Trots skådespelare som Jonas Karlsson och Marie Robertson är det här en riktigt dålig film. Skådespelarna borde inte satt sin fot i filmen och låtit den vara lite av vad den just är, ett skämt. Storyn i sig är det inget fel på heller då det handlar om en man som inte får jobb som pilot p.g.a. att de vill ha en kvinna. Han söker då jobbet igen och klär ut sig till kvinna, skapar sig en ny identitet.
 
Hela felet i filmen är dess trovärdighet. Det tar inte lång tid innan jag tänker "men ofta de går på det där" och sedan radas dessa situationer upp på rad genom hela filmen och förvärras också i upprepade exempel då pilotens egen mamma inte kan skilja han åt bara för lite smink, peruk och en förställd röst. Att Jonas Karlsson i sin roll dessutom "runkar ihjäl" komikern Björn Gustafsson som spelar inneboende hos huvudrollens syster gör det inte mer trovärdigt.
 
Nä filmen har en fin grundtanke men är så pass icketrovärdig att den aldrig kommer ses igen. En mycket svag etta av fem i betyg. // Max Colliander
 

Kommentarer
Postat av: Lina - A Film and TV Freak Like Me

Typiskt, för det är en av få svenska filmer som jag faktiskt vill se...

Svar: Om du bara kan acceptera alla omöjliga faktum så är den nog jättecharmig
Max Colliander

2013-03-22 @ 18:00:16
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0