American Pie: The book of love

Del sju, köpt på Tradera så nu har man alla filmerna igen. Lik del fem och sex är det en urkass film i jämförelse med de första American Pie-filmerna. Men denna är rentav långråkig genom nästan hela filmen.

Filmen är hoppig och det är svårt att få grepp om personerna, den har inga övertygande skådespelare, hanlingen scen för scen är mest, jaha typ så.

Det enda bra med filmen, var just själva kopplingarna till de tidigare filmerna. Utan dessa kopplingar, och Eugene Levys insats skulle filmen vara makabert dålig. Som fan av AP-filmerna försöker jag verkligen gilla filmen och bortsett från nostalgin finns ett och annat tillfälle där filmen förvånar. Men då det i samma film finns absurda helt sjukt dåliga scener väger det knappast upp.

Och hur gärna jag än vill gilla även denna AP-film så nä, den får en 1 av 5 i betyg, knappt det. Enda, enda anledningen och se den igen är för att det är en film i serien och nostalgitripparna som finns. Inte ens Stiflern övertygar i denna rulle. En besvikelse, men en väntad sådan. // Max Colliander

På Max Collianders blogg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0