Aftermath Population zero

Haft filmen/dokumentären lånad länge och nu vart det av och se den. Aftermath är en fejkad dokumentär om vad som skulle hända med jorden ifall alla människor försvann på en sekund, poff bara sådär. Bilar står på tomgång, kärnkraft läcker och husdjur får svårt att klara sig etc. etc. Först får man följa några timmar efter att människorna försvann sedan år och flera år uppemot hundratusentals år. Hur länge skulle våra spår, av vår civilisation finnas kvar? Intressant tycker jag.

Aftermath är väldigt anpassad efter Europa och USA med i princip bara fokus på västvärlden. Men ämnet är så pass omfattande att det är förstående att de inte kan få med allt, dock synd.

Den var väldigt spännande till en början och även om effekterna var synligt tillgjorda så var det häftigt och se, samt tänka sig in i hur det skulle bli. Summan av kardemumman är att jorden skulle klara sig utan oss, men vi klarar oss inte utan jorden.

Gillar verkligen filmidén och ser gärna en mer djupgående motsvarighet i framtiden till Aftermath Population zero. //Max Colliander

Max Colliander bloggen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0