Förseningar på SJ

Varje dag går regionaltågen mellan Stockholm och Uppsala kl 10 över, och kommer in kl 10 i. Alltså har tågen trots förseningar alltid 20 minuter tillgodo för att ta in förseningarna. Men trots detta ställs tåg in samt försenas, känns ju surt. Senaste besöket i Stockholm fick jag äta middag på perrongen istället för på tåget hem som planerat och slutligen kom tåget in alla hoppa på och det började direkt rulla norrut mot Uppsala igen.

När tåget nästan var framme började personal prata i högtalarna och förklarade att tåget var försenat p g a att det tidigare tåget var försenat. Men hallå, det är ju samma tåg!? Samma regionaltåg som går Uppsala-Stockholm fram och tillbaka hela tiden, de har två sådana tåg varje dag och somsagt tjänar de in 20 minuter var 40:onde minut.

Bad de om ursäkt för förseningen? Icke, skyllde endast ifrån sig. Satt och pratade med några andra på tåget och de berättade att de för inte så längesen talat ut att de var försenade p g a en försening, klokt tänkt det kunde ju ingen annan ha listat ut (ironi).

Och nu har tåget man bokade till Malmö för tre månader sen som går på fredag nästa vecka ställts in, undrar om tåget hem några dagar senare också ställts in. Läste även på någon nyhetssida idag om att man på Sj.se kunnat köpa biljetter till i förväg inställda tåg. Aja nog för detta blogginlägg, och SJ, bättring inför nästa vinter tack! // Max Colliander


Kommentarer
Postat av: malin

Sv: helt rätt, man skulle nog behöva flytta för att få värme men de kan man ju inte göra nu, de får man göra om något år eller så :D

2010-03-04 @ 15:59:58
URL: http://meh.bloggagratis.se
Postat av: Ida

hoppas det löser sig med tåg, har du ringt sj?

2010-03-05 @ 00:40:32
URL: http://idacolliander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0