The Sims 2 expansioner

Plockat undan alla Sims2-expansioner nu och fick lust att göra en lista på de jag har på datorn:

Studentliv: Låter roligare än det är. Man kan som ung plugga i en annan stad med uteliv och studentkorridor eller fixa sig en egen lya om man har råd. Det är alldeles för många terminer så när man äntligen pluggat klart för ett bra betyg börjar en ny termin och simmen hinner inte ha roligt. Köp och sälj-verktyget fungerar konstigt då man kan sälja allt i de andras studentrum och sedan låsa dörren till sitt egna. Man kan springa naken på campus, det är galet och en kul grej. Men så mycket mer åt det hållet finns det inte. Det stora positiva är att ens sim kan bli bättre och må bättre när man väl tagit examen med gott betyg när man då kommer tillbaks till den vanliga staden. Ett helt ok expansionspaket men inte värt mer än någon hundring (när det kom ut som nytt), får en svag 3 av 5 i betyg.

Nattliv: Likt motsvarigheten på The sims 1 var jag inte så jätteförtjust i denna expansion heller. Dejtingmätaren var dock ett trevligt inslag även om det vart fördrygt att gå ut och dejta utan man gjorde det hemma på sin egen tomt för enkelhetens skull.En medel 3 av 5 i betyg.

Arbetsliv: Faktiskt ett väldigt kul expansionspaket som öppnar upp för business hemma på tomten. Tillverka leksaker, robotar eller sälja blommor är de tre huvudalternativen. Uppgraderingarna simmen kan få när den säljer mycket är både utmanande och roliga. Dock tröttnar man lätt i längden på att bara stå och slava vid en bänk och sälja och tillverka nytt sälja och tillverka nytt. En medel 4 av 5 i betyg blir det ändå då jag la ned så mycket tid på denna expansion.

Djurliv: Hela charmen med Sims-spelen kommer så tillrätta när gulliga djur blandas in. Likt motsvarigheten i Sims 1 är detta en toppenexpansion. Djuren är egna individer och kan t om arbeta och tjäna in pengar till hushållet. Katter och hundar, hur gulliga som helst. En 5 av 5 i betyg.

Året runt: Tänk att även de simplaste bland idér som årstider kan vara så kul. Spring i snön, bygg snögubbar och bli förkyld. Eller hoppa i lövhögar på hösten etc. etc. Ett riktigt kul expansionspaket och mycket mer sysselsättning för simmarna. En 5 av 5 i betyg.

Jorden runt: Aldrig spelat

Fritid: Lät bättre än det var, och kanske hade man tröttnat lite på alla expansioner vid det här laget. En hobby kan vara kul, men inte lika om den väljs slumpartat. En bra idé men som kräver för mycket av spelaren då man måste hålla igång sin hobby jämt och ständigt. En 2 av 5 i betyg. // Max Colliander

Max COlliander MaxColliander bloggen


Kommentarer
Postat av: Madde

Åh, jag som älskade Nattliv! Älskade vampyrerna, haha. Men det här med dejting och sånt är kanske mer min grej? ;D

2010-05-22 @ 13:54:07
URL: http://iwantnothing.blogg.se/
Postat av: Max Colliander

Hihi okej, jag har aldrig upplevt vampyrerna i Sims2 så gör mig detsamma, var väl typ aldrig ute på stan så xD.

2010-05-23 @ 00:57:06
URL: http://maxcolliander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0