Unreal Tournament

Detta är ett PC-spel som hängt med länge. Det kom ut redan 1999 enligt Wikipedia och även om det är gammalt så håller de än. Ett klassiskt First person shooter-spel som utspelar sig i framtiden då man vill ha kontroll på våldet och därför anordnar turnéringar. Storyn i sig och faktan om div. banor och karaktärer är mest för syns skull då det är spelandet som är det givande rakt av. Man börjar med ett spelläge, deathmatch men ju mer man klarar ju fler spellägen låser man upp.

Grafiken fungerar bara bra, ljudet i spelet är imponerande och variationen hyggligt stor. Dock är AI:n inge vidare så när man spelar i lag mot andra känns det som ens medspelande AI:s lika gärna kunde försvinna, typ. Ibland gör de bara mer skada. Men visst är det kul och ge dom order, och ibland fungerar det helt okej.

Spelet har funnits länge och har många uppföljare, som jag inte spelat. Men för och vara ett så pass lyckat spel som gjordes för så längesen blir betyget en stark 4 av 5 i alla fall. Många timmars spelglädje alltså. // Max Colliander

På MaxCollianders blogg Max Colliander

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0