Metal Gear Solid: Peace walker

Jag har fortfarande inte spelat ut spelet fullständigt men klarat storyn och spelat tonvis med extrauppdrag etc. Detta spel gjordes från början till den bärbara konsolen PSP men nu finns den att nå för oss Playstation 3-spelare med genom "Metal Gear Solid HD Collection" som innhåller tre st MGS-spel på en skiva.

Till en början var spelet nytt, annorlunda och häftigt. Storyn fångar en direkt och självklart är inte allt så glasklart som man kan tro till en början. Är man ett fan av MGS-serien är detta spel ett måste även om det har några små brister som bekräftar att detta spel enligt många är ett officiellt spel i serien.

Men för den som är okänd med genren stealth-action eller bara gillar tv-spel så är det ändå värt att spela. Det är så oerhört stort och gång på gång får man upp nya funktioner och samlar soldater till sin armé vid basen Outer Heaven i Sydamerika.

Mer om storyn lämnar jag därhän för den är jäkligt invecklad och antingen fastnar man, eller inte. Spelet får utan tvekan 5 av 5 i betyg och är ett av de bästa spelen någonsin, alla kategorier inräknat. // Max Colliander

Trackback
RSS 2.0